6.23.2015

Summer fresh detox soup - Gazpacho arancione detox



Hello readers,
summer has officially started, temperatures will increase, we will hopefully have the chance to spend more time outside and enjoy the beauty of nature! Summer means also a lot of fresh vegetables, colorful dishes, outside pool parties, holidays, snacks and friends. So, from now on, I will focus and all these positive things and post easy and refreshing summer recipes, which you’ll be able to enjoy with your beloved! I am also going to post few recipes filled with nutrients helping your skin to get the most beautiful summer tan of your life! So stay tuned!!   
But, let’s start with a very refreshing summer gazpacho, featured by Karena and Katrina in a recent post on ToneitUp, that I have slightly revised.
The main ingredient here is cantaloupe, which is rich of vitamins A, C, B and iron, but also, calcium, potassium and magnesium and phosphorus, which make it perfect to fight summer heat!

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Ciao cari! 
l’estate è ufficialmente iniziata! Questo periodo dell’anno porta con sé mille cose positive: il caldo, il sole, l’abbronzatura, i colori accesi, le feste in piscina, le grigliate con gli amici… ed è proprio su questi elementi che mi focalizzerò nei prossimi post: vi consiglierò dei piatti freschi per preparare la vostra pelle a un’abbronzatura top, posterò ricette di snack veloci per le vostre domeniche con gli amici.. e tanto altro ancora! Stay tuned!
Ma veniamo al piatto di oggi! La ricetta che vi propongo è un gazpacho arancione, pubblicato dalle bellissime Karena e Katrina su ToneitUp la scorsa settimana, a cui ho apportato alcune piccole modifiche!
L’ingrediente principale è il melone, ricco di ferro, vitamina A, C, e B, ma anche calcio, fosforo, magnesio e potassio: perfetti per combattere il caldo estivo!

6.15.2015

Banana Cinnamon and Mango Almond Nice Cream ---- Gelato light alla banana & cannella e mango & mandorla

Hello readers,
Why going for ice cream if you can easily make nice cream?
I am just kidding of course! As my boyfriend can tell you, I am a big ice cream (or better, real GELATO) lover and I happen to have evening ice cream cravings. Luckily enough, I live right above a very good gelateria (ice cream shop), so I can run down for an ice cream every time I feel like it!
Over the years I became a lover of fruity flavors and I rarely go for creams (with the sole exception of dark chocolate and pistachio – but should we consider pistachio a cream?). Lately I run into tons of NICE CREAM recipes around the web, and I decided to give it a try (plus the name nice cream is just so cute!). So these are my own recipes for a cinnamon banana and mango almond nice creams you can quickly do at home – no ice cream machine required!
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Buongiorno a tutti!

Perché comprare un gelato quando si può preparare un nice cream in pochi minuti a casa propria?
Ovviamente scherzo e, come vi potrà confermare il mio ragazzo, sono una grandissima fan del vero gelato artigianale. Ogni tanto mi capita di avere delle voglie di gelato pazzesche la sera e di correre alla gelateria sotto casa a prendere una piccola coppetta! Negli ultimi anni i miei gusti sono cambiati molto: sono diventata una grande amante dei gusti alla frutta, freschi e gustosi e ho smesso di mangiare le creme (ad eccezione del cioccolato extra fondente e del pistacchio – ma poi il pistacchio si considera crema??). Perciò, avendo visto sul web questa grande moda del nice cream, ho deciso di testarlo anche io e oggi vi propongo due ricette facilissime: banana e cannella & mango e mandorla.